TOETS EVO

Deze toets bevat ± 120 vragen over de elementaire vliegopleiding. Het zijn meerkeuzevragen, vragen waarbij je een kort antwoord in moet vullen en meer-meerkeuze vragen. Wanneer je bij een meer-meerkeuzevraag de antwoorden hebt aangeklikt en je drukt op de knopAntwoord controleren, dan moet er 6/6 bij zes antwoordmogelijkheden staan. Staat er 3/6 of bijvoorbeeld 5/6 dan heb je niet alle juiste antwoorden aangeklikt. Bij vijf antwoorden moet er dus 5/5 staan voor een volledig juist antwoord.

Elke keer wanneer je deze toets start, selecteert het programma willekeurig 35 vragen. Voor een voldoende heb je minimaal een score van 75% of hoger nodig. Het gaat daarbij om de vragen die je in één keer goed had. Wanneer je de toets gemaakt hebt, vermeldt het toetsprogramma een procentscore en er staat hoeveel vragen je de eerste keer goed had van de 35. Dat moeten er dus minimaal 27van de 35 zijn..

Wanneer je een vraag fout beantwoordt dan zie je een kruisje. Verbeter dan de fout. Pas als je alle vragen beantwoord hebt, staat er: Je bent klaar met de oefening. Dan zie je de totale score.

Ga naar de toets.

Veel succes.